arrow_drop_up arrow_drop_down
                                   

Veel gestelde vragen

Is de grip geschikt voor vloeren met vloerverwarming?

JA. Wel adviseren wij om deze in verband met het drogen van de materialen een paar uur voor de behandeling uit te schakelen.

Kan ik mij douchebak of bad behandelen met grip?

JA. Porseleinen baden en douchebakken kunnen zelfs zeer goed behandeld worden. Kunststof bakken kunnen niet behandeld worden aangezien deze geen poriën hebben. Hiervoor adviseren wij de korrelgrip als antislip-oplossing.

Is de grip alleen geschikt voor keramische tegels?

NEE. De grip is ook te gebruiken voor andere harde vloeren zoals graniet, marmer, porselein, emaille, etc.. Eerst testen hierbij is belangrijk.

Hoe onderhoud ik mijn behandelde vloer?

Met een goede reiniger c.q. ontvetter. Let op dat u geen reinigers gebruikt op zeepbasis. Een behandelde antislip vloer mag één keer per drie maanden met een sterkere oplossing met een harde borstel (luiwagen) gereinigd worden. De Gripman kan u de juiste producten leveren.

Kan de vloer met hoge druk en machines gereinigd worden?

JA. Hoge drukreiniging & machinale reiniging is voor de grip geen probleem. Let er wel op dat de hoge drukreiniger correct wordt gehanteerd, waarbij gelet wordt op de afstand tot het oppervlak.

Is er invloed van chloor, urine, andere zuren en strooizout?

NEE. Dit is allemaal niet van invloed.

Kan het kwaad als en constant water op de tegels blijft lopen?

NEE. Dat is geen enkel probleem. De vloer zal dan continu de antislipwaarde behouden. Denk aan inloopdouches, waarvoor onze gripoplossing een perfecte oplossing is.

Kan het reinigen moeilijker?

NEE. Bij handmatige reiniging zal het dweilen/moppen iets zwaarder aanvoelen. Dit komt door het verhoogde wrijvingscoëfficiënt.

Word er eerst een tets gedaan alvorens de applicatie word aangebracht?

JA. Er wordt eerst een klein stukje vloer behandeld om de werking te zien op uw tegel alvorens de gehele vloer wordt behandeld.