Hout

Plenty of space for a smooth sub-title!

Vooral onderweg komt u regelmatig ondergronden van hout tegen. Denk aan een houten brug, een steiger of een terras. Hout geeft een natuurlijke uitstraling, maar er is een nadeel. Zodra een houten ondergrond nat wordt, wordt deze spekglad en neemt het valgevaar aanzienlijk toe. Buiten is dit regelmatig aan de orde.


Ook in binnenshuis heeft u kans dat u dagelijks over een houten ondervloer loopt. Zo zijn veel traptreden gemaakt van hout. Een val van de trap; daar moet niemand aan denken.

De oplossing

Een antislipbehandeling met een transparante griplaag werkt helaas niet op een houten ondergrond. Echter heeft De Gripman verschillende andere oplossingen voor u. Zo kunt u meer grip creëren door het plaatsen van traptreden, trapneuzen, platen en/of (vlonder)stroken. Welke oplossing geschikt is, hangt af van de situatie, hierover geven we u graag advies. 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor De Gripman nemen we snel contact met u op om uw specifieke situatie te bespreken. Vervolgens maken we op korte termijn een afspraak om de juiste oplossing in uw unieke geval te bepalen. In een aparte afspraak plaatsen we de gekozen antigrip materialen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down