Keramische tegels

Plenty of space for a smooth sub-title!

Ondergronden met gladde tegels, zoals keramiek, komen we overal tegen. Bijvoorbeeld bij u thuis, denk hierbij aan keukenvloeren, badkamers (bad/douche) of de tegels van uw tuin. Maar ook onderweg krijgt u met gladde ondergronden te maken, bijvoorbeeld in winkelcentra, op kantoor of in een hotellobby.  


Een gladde vloer betekent dat de kans op vallen aanzienlijk wordt vergroot. Daar komt bij dat de vloeren met de tijd vaak gladder en gladder worden. Het gevolg? U voelt zich onveilig. Een gevoel waar u zo snel mogelijk vanaf wilt… En terecht! 

De oplossing

De Gripman heeft de oplossing. Wij maken uw vloer antislip binnen enkele minuten. Het voordeel van onze unieke methode is dat de griplaag transparant is waardoor het uiterlijk van uw vloer geheel behouden wordt. Bijkomend voordeel is dat de behandeling de vloer direct bestendig maakt tegen krassen van het oppervlak. Dubbel effectief, dus. 

Werking en onderhoud

De Gripman maakt uw vloer antislip door het aanbrengen van een transparante laag. De gripmoleculen hechten zich hierbij op de oppervlakte van de tegels en dit zorgt voor een stroevere laag. Na het aanbrengen van de antislip is uw vloer binnen een uur alweer beloopbaar. 


De laag die we aanbrengen op de vloer is milieuvriendelijk en antibacterieel, dat wil zeggen dat zich geen bacteriën kunnen hechten aan de ondergrond. Dit zorgt voor ultieme hygiëne en maakt dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor de antislip oplossing van De Gripman maken we op korte termijn een afspraak met u. Voordat we uw ondergrond behandelen, bepalen we de stroefheid van uw tegels*. Dit doen we na de behandeling nogmaals om het verschil weer te geven.   


Vervolgens reinigen we de tegels grondig zodat deze geheel vuil- en vetvrij zijn en brengen we de antislip laag aan. De antislipbehandeling heeft een inwerktijd van 30 tot 60 minuten. Tot slot wordt de vloer nogmaals gereinigd. Na deze reiniging is de vloer direct weer beloopbaar. Er is geen verschil te zien tussen de tegels voor- en na de behandeling, maar u voelt de stroefheid uiteraard wel.


*Met onze GMG200 kunnen wij antislipmetingen doen volgens de NEN 7909 norm.


Deze oplossing is uitermate geschikt voor keramische tegels maar werkt ook op marmer en natuurstenen ondergronden.

Kenmerken

  • Ondergrond direct beloopbaar na behandeling
    • Transparante laag, ofwel een onzichtbaar eindresultaat
    • Duurzaam en milieuvriendelijk
    • 5 jaar garantie, vraag naar de voorwaarden

Onderhoud

De behandeling tast het originele aspect van de ondergrond nooit aan. Kortom: U heeft dus een veiligere vloer, met hetzelfde uiterlijk. Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde vloer periodiek te reinigen met een zeepvrije ontvetter. Deze middelen kunt u uiteraard bij De Gripman bestellen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down