Laddersporten

Plenty of space for a smooth sub-title!

In de industriële sector komt u regelmatig laddersporten tegen. Denk hierbij aan fabrieken, petrochemie, rioolputten of offshore. Maar ook op verschillende andere locaties worden noodtrappen- en/of ladders toegepast, bijvoorbeeld bij flatgebouwen, scholen en ziekenhuizen. Veel van deze laddersporten zijn al antislip dankzij een profiel tegen uitglijden. 


Echter wanneer we te maken krijgen met slechte weersomstandigheden, is dit niet voldoende. Ondanks het profiel tegen uitglijden kunnen er dan gevaarlijke situaties ontstaan. Maar gelukkig zijn er aanvullende maatregelen die u kunt treffen. 

Aanvullende maatregelen

Een antislipbehandeling met een transparante griplaag werkt helaas niet op een laddersport. Echter heeft De Gripman verschillende andere oplossingen voor u om de veiligheid nog meer te waarborgen. Zo kunt u meer grip creëren door het plaatsen van trapleuningtape en/of PolyGrip laddersporten. Welke oplossing geschikt is, hangt af van de situatie, hierover geven we u graag advies. 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor De Gripman nemen we snel contact met u op om uw specifieke situatie te bespreken. Vervolgens maken we op korte termijn een afspraak om de juiste oplossing in uw unieke geval te bepalen. In een aparte afspraak plaatsen we de gekozen antigrip materialen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down