voorkom gladde vloeren

Polyester

Plenty of space for a smooth sub-title!

Het grootste deel van douchebakken en/of badkuipen hebben een ondergrond van acryl of polyester. Maar polyester wordt voor meer ondergronden gebruikt. Bijvoorbeeld op bootdekken of bij de startblokken in een zwembad. 


Uiteraard geeft dit een mooie uitstraling, maar polyester als ondergrond is helaas niet altijd even veilig. Zeker niet in combinatie met veelvuldig watergebruik. Hierdoor wordt de kans op vallen aanzienlijk wordt vergroot. Dit kunt u voorkomen!

De oplossing

De Gripman heeft de oplossing voor u. Wij maken uw polyester ondergrond antislip binnen enkele minuten. Het voordeel van onze unieke methode is dat de griplaag transparant is waardoor het uiterlijk van uw badkamer geheel behouden wordt. Bijkomend voordeel is dat de behandeling de ondergrond direct bestendig maakt tegen krassen van het oppervlak. Dubbel effectief, dus. 

Werking en onderhoud

De Gripman maakt uw polyester ondergrond antislip door het aanbrengen van een transparante laag. De gripmoleculen hechten zich hierbij op de oppervlakte van de ondergrond en dit zorgt voor een stroevere laag. Na het aanbrengen van de antislip is uw vloer binnen een uur alweer beloopbaar. 


De laag die we aanbrengen is milieuvriendelijk en antibacterieel, dat wil zeggen dat zich geen bacteriën kunnen hechten aan de ondergrond. Dit zorgt voor ultieme hygiëne en maakt dat de polyester ondergrond gemakkelijk schoon te houden is. 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor de antislip oplossing van De Gripman maken we op korte termijn een afspraak met u. Voordat we uw ondergrond behandelen, bepalen we de stroefheid van uw ondergrond*. Dit doen we na de behandeling nogmaals om het verschil weer te geven.   


Vervolgens reinigen we de ondergrond grondig zodat deze geheel vuil- en vetvrij zijn en brengen we de antislip laag aan. De antislipbehandeling heeft een inwerktijd van 30 tot 60 minuten. Tot slot wordt de vloer nogmaals gereinigd. Na deze reiniging is de polyester ondergrond direct weer beloopbaar. Er is geen verschil te zien tussen voor- en na de behandeling, maar u voelt de stroefheid uiteraard wel.


*Met onze GMG200 kunnen wij antislipmetingen doen volgens de NEN 7909 norm.


Deze oplossing is uitermate geschikt voor een natuurstenen ondergrond maar werkt ook perfect op keramische tegels of bijvoorbeeld epoxy vloeren.


Kenmerken

  • Ondergrond direct te belopen na behandeling
    • Transparante laag, ofwel een onzichtbaar eindresultaat
    • Duurzaam en milieuvriendelijk
    • 5 jaar garantie, vraag naar de voorwaarden

Onderhoud

De behandeling tast het originele aspect van de ondergrond nooit aan. Kortom: U heeft dus een veiligere polyester ondergrond, met hetzelfde uiterlijk. Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde gebieden periodiek te reinigen met een zeepvrije ontvetter. Deze middelen kunt u uiteraard bij De Gripman bestellen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down