voorkom gladde vloeren

Porselein of emaille

Plenty of space for a smooth sub-title!

Waar nu het grootste deel van douchebakken en/of badkuipen een ondergrond van acryl of polyester hebben, werd er vroeger vooral gebruik gemaakt van emaille of porselein. Zolang deze ondergrond droog is, is er nog geen probleem. Maar zodra porselein of emaille in contact komt met water, levert dit levensgevaarlijke situaties op.


Een gladde douchebak of badkuip betekent dat de kans op vallen aanzienlijk wordt vergroot. U kent het vast, u stapt de douche in en u valt bijna uit omdat er nog water ligt. Of al bij het instappen van uw badkuip glijdt u bijna onderuit. Uitglijden in de badkamer blijkt één van de grootste ongevallen in- en om het huis. Dit kunt u voorkomen!

De oplossing

De Gripman heeft de oplossing voor u. Wij maken uw douchebak en/of badkuip antislip binnen enkele minuten. Het voordeel van onze unieke methode is dat de griplaag transparant is waardoor het uiterlijk van uw badkamer geheel behouden wordt. Bijkomend voordeel is dat de behandeling de ondergrond direct bestendig maakt tegen krassen van het oppervlak. Dubbel effectief, dus. 

Werking en onderhoud

De Gripman maakt uw douchebak en/of badkuip antislip door het aanbrengen van een transparante laag. De gripmoleculen hechten zich hierbij op de oppervlakte van de ondergrond en dit zorgt voor een stroevere laag. Na het aanbrengen van de antislip is uw douchebak en/of badkuip binnen een uur alweer beloopbaar. 


De laag die we aanbrengen is milieuvriendelijk en antibacterieel, dat wil zeggen dat zich geen bacteriën kunnen hechten aan de ondergrond. Dit zorgt voor ultieme hygiëne en maakt dat de douchebak en/of badkuip gemakkelijk schoon te houden is. 


Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor de antislip oplossing van De Gripman maken we op korte termijn een afspraak met u. Voordat we uw ondergrond behandelen, bepalen we de stroefheid van uw ondergrond*. Dit doen we na de behandeling nogmaals om het verschil weer te geven.   


Vervolgens reinigen we de ondergrond grondig zodat deze geheel vuil- en vetvrij zijn en brengen we de antislip laag aan. De antislipbehandeling heeft een inwerktijd van 30 tot 60 minuten. Tot slot wordt de douchebak en/of badkuip nogmaals gereinigd. Na deze reiniging is de douchebak en/of badkuip direct weer te gebruiken. Er is geen verschil te zien tussen voor- en na de behandeling, maar u voelt de stroefheid uiteraard wel.


*Met onze GMG200 kunnen wij antislipmetingen doen volgens de NEN 7909 norm.


Deze oplossing is uitermate geschikt voor een natuurstenen ondergrond maar werkt ook perfect op keramische tegels of bijvoorbeeld epoxy vloeren.

Kenmerken

  • Douchebak en/of badkuip direct te gebruiken na behandeling
    • Transparante laag, ofwel een onzichtbaar eindresultaat
    • Duurzaam en milieuvriendelijk
    • 5 jaar garantie, vraag naar de voorwaarden

Onderhoud

De behandeling tast het originele aspect van de ondergrond nooit aan. Kortom: U heeft dus een veiligere douchebak en/of badkuip, met hetzelfde uiterlijk. Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde gebieden periodiek te reinigen met een zeepvrije ontvetter. Deze middelen kunt u uiteraard bij De Gripman bestellen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down