Stalen roosters

Plenty of space for a smooth sub-title!

Buitenshuis komt u regelmatig ondergronden van staal tegen. Denk aan paden, (nood)trappen of bordessen. Van theaters tot scholen, van fabrieken tot boorplatformen. Er is één nadeel. Zodra een stalen ondergrond nat wordt, wordt deze spekglad en neemt het valgevaar aanzienlijk toe. Zeker bij stalen noodtrappen maakt dit een een eventuele evacuatie juist gevaarlijk. Maar gelukkig is er een oplossing.

De oplossing

Een antislipbehandeling met een transparante griplaag werkt helaas niet op een stalen ondergrond. Echter heeft De Gripman verschillende andere oplossingen voor u. Zo kunt u meer grip creëren door het plaatsen van traptreden, trapneuzen, platen en/of (vlonder)stroken. Welke oplossing geschikt is, hangt af van de situatie, hierover geven we u graag advies. 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor De Gripman nemen we snel contact met u op om uw specifieke situatie te bespreken. Vervolgens maken we op korte termijn een afspraak om de juiste oplossing in uw unieke geval te bepalen. In een aparte afspraak plaatsen we de gekozen antigrip materialen. 


Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down