Trappen(beton)

Plenty of space for a smooth sub-title!

Trappen met een gladde structuur, zoals beton, komen we overal tegen. Bekende plekken waar betonnen trappen de standaard zijn, zijn bijvoorbeeld in galerijen van flatgebouwen, buitentrappen of in vrijwel alle parkeergarages. 


Een ongelukje zit in een klein hoekje. U mist een trede, struikelt of verliest uw evenwicht. Echter, een val van de trap kan ernstige gevolgen hebben. Het gevolg? U of uw bezoekers voelen zich onveilig. Een gevoel wat u wilt voorkomen… En terecht! 


De oplossing

De Gripman heeft de oplossing. Wij maken uw trap antislip binnen enkele minuten. Het voordeel van onze unieke methode is dat de griplaag transparant is waardoor het uiterlijk van uw trap geheel behouden wordt. Bijkomend voordeel is dat de behandeling de ondergrond direct bestendig maakt tegen krassen van het oppervlak. Dubbel effectief, dus. 

Werking en onderhoud

De Gripman maakt uw ondergrond antislip door het aanbrengen van een transparante laag. De gripmoleculen hechten zich hierbij op de oppervlakte van de trap en dit zorgt voor een stroevere laag. Na het aanbrengen van de antislip is uw trap binnen een uur alweer beloopbaar. 


De laag die we aanbrengen is milieuvriendelijk en antibacterieel, dat wil zeggen dat zich geen bacteriën kunnen hechten aan de ondergrond. Dit zorgt voor ultieme hygiëne en maakt dat de ondergrond gemakkelijk schoon te houden is. 

Werkwijze

Wanneer u besluit te kiezen voor de antislip behandeling van De Gripman maken we op korte termijn een afspraak met u. Voordat we uw ondergrond behandelen, bepalen we de stroefheid van uw trap*. Dit doen we na de behandeling nogmaals om het verschil weer te geven.   


Vervolgens reinigen we de ondergrond grondig zodat deze geheel vuil- en vetvrij zijn en brengen we de antislip laag aan. De antislipbehandeling heeft een inwerktijd van 30 tot 60 minuten. Tot slot wordt de ondergrond nogmaals gereinigd. Na deze reiniging is de trap direct weer beloopbaar. Er is geen verschil te zien tussen de trap voor- en na de behandeling, maar u voelt de stroefheid uiteraard wel.


*Met onze GMG200 kunnen wij antislipmetingen doen volgens de NEN 7909 norm.


Deze oplossing is uitermate geschikt voor een betonnen ondergrond maar werkt ook perfect op keramische tegels of bijvoorbeeld natuurstenen vloeren.

Kenmerken

  • Trap direct beloopbaar na behandeling
  • Transparante laag, ofwel een onzichtbaar eindresultaat
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • 5 jaar garantie, vraag naar de voorwaarden

Onderhoud

De behandeling tast het originele aspect van de ondergrond nooit aan. Kortom: U heeft dus een veiligere trap, met hetzelfde uiterlijk. Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde ondergrond periodiek te reinigen met een zeepvrije ontvetter. Deze middelen kunt u uiteraard bij De Gripman bestellen. Voor grotere oppervlakten kunnen wij deze reiniging ook voor u uit handen nemen. 

Advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie? Wij geven u graag passend advies. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op het nummer 06-54366894

arrow_drop_up arrow_drop_down