Transparante vloercoating VVE

VEILIG WERKEN

Bekijk de voordelen
10 jaar

toonaangevend in jouw markt

1.000+

tevreden klanten

15 jaar

garantie op je aankoop

Vloercoating zakelijke gebouwen

Uw zakelijke gebouwen voorzien van grip

Als ondernemer heeft u de verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor uw personeel, klanten en gasten. Uw bedrijfspand is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Accidenten door gladheid van vloeren is geen reclame voor u. U doet daar alles aan om dat te voorkomen, toch?

Daarom wordt de anti-slip methode van DE GRIPMAN vaak ingezet bij zakelijke panden om trappen, vloeren en entreehallen stroef te maken, zodat uitglijden tot het minimale beperkt wordt. Deze methode werkt zowel binnen als buiten. Dus ook toegangspaden (trappen naar het bordes en het bordes zelf) worden weer veilig met de anti-slip methode van DE GRIPMAN.

gladde vloeren zakelijke gebouwen

Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

De transparante griplaag van DE GRIPMAN is volledig onzichtbaar. Na de behandeling van uw bedrijfsvloeren en/of trappen is er optisch dus niets veranderd. Het resultaat is wel direct voelbaar en uw werknemers en klanten kunnen de vloer na behandeling direct weer betreden.

Goede service

Van Dijk beheer: Goede service, vriendelijke medewerkers, top product.
ervaringen de gripman
Some person - Company BV

Top geholpen!

De toepassing geeft vooral bij natte weersomstandigheden het gewenste resultaat. 
ervaringen vloer coating
Some person - Company BV

Kwaliteit grip

Dankzij De Gripman kan ik weer veilig en comfortabel genieten van een heerlijke douche!
recensies de gripman
Some person - Company BV

Voordelen van onze coating voor zakelijke gebouwen

vloercoating aanbrengen

Snel aangebracht 

Afhankelijk van de oppervlakte is de antislipoplossing binnen een uur aangebracht. Na de behandeling is de vloer direct beloopbaar.


milieuvriendelijke vloercoating

Milieuvriendelijk

De antislip grip is milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën.


garantie vloercoating

5 Jaar garantie

Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde vloer periodiek te reinigen met een zeep ontvetter voor een optimale werking en het behouden van de antislipwaarden.
last van een gladde vloer

Vloer is niet meer glad

De gripmoleculen hechten zich in het oppervlakte van tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf.

gevaarlijke vloeren

Voorkom gevaarlijke situaties

Veel mensen kiezen ervoor om een antislip matje in de badkamer, douchebak of  badkuip te leggen. Deze oplossing is echter door struikelgevaar en het ontbreken van hygiëne niet de meest ideale oplossing. De Gripman biedt voor deze ondergronden de beste antislipoplossing met de hoogst mogelijke antislipwaarde.
transparante vloercoating

Transparante coating

De behandeling tast het originele aspect van de oppervlakte (tegels) niet aan en is daardoor niet zichtbaar, maar wel duidelijk  voelbaar.


gladde vloeren test

Hoe wij te werk gaan in en om uw bedrijfspand.

Voordat wij uw gladde vloeren of trappen anti-slip maken, voeren wij eerst een stroefheidstest uit. Door het uitvoeren van deze test (voor en na de behandeling) kunnen we het verschil goed zien en meten. Vervolgens wordt het gladde oppervlak grondig gereinigd met professionele schoonmaakmiddelen (dit noemen wij dieptereiniging). Nu kan de anti-slip vloeistof worden aangebracht. Deze heeft 45 tot 60 minuten inwerktijd nodig waarna de vloer weer wordt gereinigd en alle overtollige vloeistoffen worden verwijderd. Uw gladde vloeren en trappen zijn daarna stroef. En uw personeel, gasten en klanten kunnen deze direct na de behandeling weer betreden!

Hoe werkt de anti-slip methode?

Bij de anti-slip methode van DE GRIPMAN wordt met een speciale vloeistof de toplaag van uw gladde vloeren en/of trappen voorzien van microscopisch kleine groeven, die je met het blote oog niet kunt zien. Deze methode kan worden toegepast op zowel nieuwe als bestaande vloeren. En zowel binnen als buiten. Het gewenste effect wordt al na 1 behandeling bereikt. De anti-slip behandeling van uw vloeren en/of trappen zijn kleurloos, reukloos en niet schadelijk voor het milieu. 

Het onderhoud van uw anti-slip vloeren bij zakelijke panden.

Het onderhoud van uw anti-slip vloeren, zowel binnen als buiten, is zeer eenvoudig en neemt niet meer tijd in beslag dan voorheen. Eens per maand reinigen met een geschikt ontvettingsmiddel met behulp van een (machinale)wasborstel is voldoende om het oppervlak schoon en stroef te houden. DE GRIPMAN zal bij behandeling van uw vloeren u informeren over onderhoud en documentatie daarover achterlaten.

Wilt u geen omkijken hebben naar onderhoud? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Wij komen dan elk jaar uw vloer grondig reinigen (dieptereiniging) en een stroefheidstest uitvoeren.

Mocht u echter vragen hebben (voor of na de behandeling) dan bent u van harte welkom deze te stellen via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier.  

Ervaringen van onze klanten

Top resultaat!

Vandaag hebben jullie onze badkamer onder handen genomen. Het resultaat mag er wezen, het overtreft mijn verwachtingen. Fijn, ik zal jullie in voorkomende gevallen aanbevelen.

ervaringen vloercoating

Paul Bakker

Nette werkwijze

Ik heb vandaag mijn behandelde douchevloer getest, wat een verbetering. Ik ben NIET meer bang om uit te glijden, nogmaals bedankt!! Bedankt voor het aanbrengen en de vlotte en nette werkwijze.

recensies vloercoating

M.A. Vermeer Spijkenisse

Snel aangelegd

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat een verschil! Onze vloer was binnen uur veilig.


review vloercoating

Ted Boekenstein

Prettige samenwerking

Op verschillende locaties heeft De Gripman onze vloeren antislip gemaakt.  De vloeren waren binnen 30 min weer begaanbaar. De samenwerking was heel prettig en het resultaat is  goed.
ervaringen de gripman
Charlotte van Henegouwen  Woonzorg  Frankeland in Den Haag

Veel meer grip!

De vloeren in de badkamers waren  glad. Nu glijden we niet meer uit!
review de gripman

M. Beukers  Voorzitter VvE Groene

wegen Rotterdam

Comfortabel douchen

Dankzij De Gripman kan ik weer veilig en comfortabel genieten van een heerlijke douche
recensies de gripman

Heer Osinga

5 Jaar garantie op onze anti-slip coating

DE GRIPMAN geeft 5 jaar garantie op het anti-slipeffect. Belangrijk is hierbij wel dat u zich houdt aan de reinigingsvoorschriften. Dit houdt in: eens per maand reinigen met een geschikt ontvettingsmiddel. DE GRIPMAN kan u hierin adviseren. Gewone zeep bevat namelijk vetten en is daarom niet geschikt als reinigingsmiddel voor uw met anti-slip behandelde ondergrond. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw vloer? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Wij komen dan elk jaar uw vloer grondig reinigen (dieptereiniging) en een stroefheidstest uitvoeren.
Garantie de gripman

In 3 stappen naar uw vrijblijvende offerte.

contact de gripman

Stap 1: Neem contact op


Vul het aanvraag formulier
of bel 06 54 36 68 94

beoordelen gladde vloer

Stap 2: Omgeving beoordelen


Vraag DE GRIPMAN om advies in uw specifieke situatie 
offerte vloercoating

Stap 3: Ontvang uw offerte


DE GRIPMAN maakt vrijblijvend een offerte voor u.
advies de gripman

Gladde vloeren in en om uw bedrijfspand?

Neem contact op met ons deskundig team.

arrow_drop_up arrow_drop_down