Vloercoating aanbrengen galerij

VEILIG THUISKOMEN

Bekijk de voordelen
10 jaar

toonaangevend in jouw markt

1.000+

tevreden klanten

5 jaar

garantie op je aankoop

Een veilige wandeling tot aan de voordeur!

Veilig thuiskomen wil iedereen. En daar doen we alles aan. Toch? We kijken goed uit onderweg en rijden ook niet met spekgladde banden rond. Accepteren we wel dat we slippend naar de voordeur glijden via glad geworden trappen en gladde galerijen? Nee toch? De anti-slip methode van De Gripman heeft al vele trappen en galerijen slip-vrij gemaakt, tot groot enthousiasme van bewoners. Lelijke valpartijen zijn echt minimaal na de anti-slip behandeling van De Gripman! Bewoners die weer met zekere tred de galerij belopen zijn een prachtig resultaat van ons werk! Daar doen wij het voor!
Glade vloer anti slip

Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

De transparante griplaag van De Gripman is volledig onzichtbaar. Na de behandeling van uw galerij is er optisch dus niets veranderd. Het resultaat is wel direct voelbaar! En u kunt de vloer na behandeling direct weer betreden!

Goede service

Van Dijk beheer: Goede service, vriendelijke medewerkers, top product.
recensies de gripman
Some person - Company BV
Top geholpen!
De toepassing geeft vooral bij natte weersomstandigheden het gewenste resultaat.
recensies de gripman

Reactie Heer Osinga

Kwaliteit grip

Dankzij De Gripman kan ik weer veilig en comfortabel genieten van een heerlijke douche!
recensies de gripman
Reactie heer IJsvogel

Voordelen van onze coating voor galerijen 

aanbrengen anti slip coating

Snel aangebracht 

Afhankelijk van de oppervlakte is de antislipoplossing binnen een uur aangebracht. Na de behandeling is de vloer direct beloopbaar.


vloercoating milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

De antislip grip is milieuvriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën.


garantie vloer coating gripman

5 jaar garantie

Voor een optimale en langdurige werking, adviseren wij om de behandelde vloer periodiek te reinigen met een zeep ontvetter voor een optimale werking en het behouden van de antislipwaarden.
glade vloeren voorzien van grip

Vloer is niet meer glad

De gripmoleculen hechten zich in het oppervlakte van tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf.
voorkom gladde vloeren en oppervlaktes

Voorkom gevaarlijke situaties

Veel mensen kiezen ervoor om een antislip matje in de badkamer, douchebak of  badkuip te leggen. Deze oplossing is echter door struikelgevaar en het ontbreken van hygiëne niet de meest ideale oplossing. De Gripman biedt voor deze ondergronden de beste antislipoplossing met de hoogst mogelijke antislipwaarde.
transparante Vloercoating

Transparante coating

De behandeling tast het originele aspect van de oppervlakte (tegels) niet aan en is daardoor niet zichtbaar, maar wel duidelijk  voelbaar.

Hoe wij te werk gaan op uw galerij

Voordat wij de galerijvloer anti-slip gaan maken voeren wij eerst een stroefheidstest uit. Door het uitvoeren van deze test (voor- en na de behandeling) kunnen we het verschil goed zien en meten. Vervolgens wordt de galerijvloer grondig gereinigd met professionele schoonmaakmiddelen (dit noemen wij dieptereiniging). Nu kan de anti-slip vloeistof worden aangebracht. Deze heeft 45 tot 60 minuten inwerktijd nodig, waarna de vloer weer wordt gereinigd en alle overtollige vloeistoffen worden verwijderd. Uw gladde galerijvloer is veranderd in een stroeve vloer waar iedereen weer direct overheen kan lopen!

Hoe werkt de anti-slip methode?

Bij de anti-slip methode van De Gripman wordt met een speciale vloeistof de toplaag van uw gladde galerijvloer voorzien van microscopisch kleine groeven, die je met het blote oog niet kunt zien.  Deze methode kan worden toegepast op zowel nieuwe als bestaande vloeren. Het gewenste effect wordt al na één behandeling bereikt. De anti-slip behandeling van uw galerijvloer is kleurloos, reukloos en niet schadelijk voor het milieu. 

Het onderhoud van de anti-slip vloer

Het onderhoud van uw anti-slip galerijvloer is zeer eenvoudig en kost u geen extra tijd. Eens per jaar reinigen met een geschikt ontvettingsmiddel met behulp van een (machinale)wasborstel is voldoende om het oppervlak schoon en stroef te houden. De Gripman zal bij behandeling van uw galerij u informeren over onderhoud en documentatie daarover achterlaten. 

Wilt u geen omkijken hebben naar onderhoud? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Wij komen dan elk jaar uw vloer grondig reinigen (dieptereiniging) en een stroefheidstest uitvoeren.

Mocht u vragen hebben (voor- of na de behandeling) dan bent u van harte welkom deze te stellen via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier.

Ervaringen van onze klanten

Top resultaat!

Vandaag hebben jullie onze badkamer onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn, het overtreft mijn verwachtingen.

Fijn, ik zal jullie in voorkomende gevallen aanbevelen!

ervaringen de gripman

Paul Bakker

Nette werkwijze

Ik heb vandaag mijn behandelde douchevloer getest. Wat een verbetering! Ik ben NIET meer bang om uit te glijden, nogmaals bedankt!!

Bedankt voor het aanbrengen en de vlotte en nette werkwijze.

ervaringen de gripman
M.A. Vermeer Spijkenisse
Snel aangelegd
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat een verschil! Onze vloer was binnen uur veilig.ervaringen de gripman
Ted Boekenstein

Prettige samenwerking

Op verschillende locaties heeft De Gripman onze vloeren antislip gemaakt. De vloeren waren binnen 30 min weer begaanbaar. De samenwerking was heel prettig en het resultaat is goed.
ervaringen de gripman
Charlotte van Henegouwen  Woonzorg  Frankeland in Den Haag
Veel meer grip!
De vloeren in de badkamers waren glad. Nu glijden we niet meer uit!
ervaringen de gripman

M. Beukers  Voorzitter VVE Groene

wegen Rotterdam

Comfortabel douchen
Dankzij De Gripman kan ik weer veilig en comfortabel genieten van een heerlijke douche!
ervaringen de gripman

Heer Osinga


5 Jaar garantie op onze anti-slip coating

De Gripman geeft 5 jaar garantie op het anti-slipeffect. Belangrijk is hierbij wel dat u zich houdt aan de reinigingsvoorschriften. Dit houdt in: eens per maand reinigen met een geschikt ontvettingsmiddel. De Gripman kan u hierin adviseren. Gewone zeep bevat vetten en is daarom niet geschikt als reinigingsmiddel voor uw met anti-slip behandelde ondergrond. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw vloer? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af. Wij komen dan elk jaar uw vloer grondig reinigen (dieptereiniging) en een stroefheidstest uitvoeren.
Garantie anti slip coating gallerijen

In 3 stappen een vrijblijvende offerte

contact de gripman

Stap 1: Neem contact op


vloer galerij beoordelen

Stap 2: Omgeving beoordelen


Vraag De Gripman om advies in uw specifieke situatie 
prijs anti slip coating galerij vloeren

Stap 3: Ontvang uw offerte


De Gripman maakt vrijblijvend een offerte voor u.

Gladde galerijvloer?

Neem contact op met ons deskundig team!

arrow_drop_up arrow_drop_down